Elérhetőségek

Varga Krisztián és László Mónika

Cím: 8360 Keszthely,
Ibolya u. 25/A
Telefon:
+36-30/907-2911
E-mail:
wargavill@gmail.com


Biztonságtechnikai vizsgálat


Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat (ÉVF)

14/2004.(IV. 19.) FMM rendelet alapján mérünk minden villamos gépet,- eszközt, munkahelyet és irodát, üzlethelységeket, polcrendszereket.A helyszíni mérés és felülvizsgálat után a jegyzőkönyv az MSZ 60364 szabvány [Msz 172/1 szabvány] előírásai szerint készítjük el.

 

Villámvédelmi szabványossági mérések elvégzése és felülvizsgálat (VVF)

Tűzvédelmi szabványossági mérések elvégzése és felülvizsgálat (EBF)

14/2004.(IV. 19.) FMM rendelet alapján mérünk minden munkahelyet és irodát, üzlethelységeket, polcrendszereket. A felülvizsgálatok menetét és szükségességét, a felülvizsgálatok végzésének gyakoriságát az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (54/2014. BM rendelet) határozza meg. A villámvédelmi berendezést,A" és ,,B" tűzveszélyességű építményben, szabadtéren legalább 3 évenként,C-D-E" tűzveszélyességű építményben, szabadtéren legalább 6 évenként,villámvédelmi szempontból felül kell vizsgálni. 

Villamos kéziszerszámok felülvizsgálata

Ennek elvégzése kéziszerszámok esetén éves szintű felülvizsgálatot igényel. A mérésnél szigetelés-ellenállás mérést végzünk, amely megmutatja, a kéziszerszám szigetelésének épségét, és a felülvizsgálattal meghatározható, hogy a kéziszerszám használható -e vagy nem.
Vissza az előző oldalra!
Varga Krisztián és László Mónika - Magyar